fredag 14. august 2009

Siste ukene før hjemmreise

Uke 6
Denne uken fikk jeg fri fra Lapoint. Jeg tok turen til Lisboa. Brukte buss som transport. Tok 4 timer med stopp. Møtte ei norsk jente som kjøpte et smykke av meg. I Lisboa møtte jeg Vegar på flyplassen. Han kom fra Norge med fly samme dag. Vi var i Lisboa en dag. Spiste frokost på Slottet som ligger over Lisboa by. Kjempe fin bygning. Turen gikk videre til Eriseira. En surfe by 20 min NV for Lisboa. I denne byen var vi i 4 dager. Surfet og spiste god mat.
Uke 7
Vi dro hjem til Esposende for å kite. Vi savnet kitingen. Hjemme i Esposende var den trivlige Lapoint gjengen tilstede med nye gjester. Vi fikk mange fine kitedager. Jeg måtte jobbe litt som instruktør, men elevene tok kitingen veldig lett. Vi var bare 4 på kurs.
Lørdagen, dagen før jeg reise hjem til Norge, hadde vi en avslutningsfest for Audun, Truls og meg. Det var kjempe gode drinker og god grillmat. Kjempe bra drikkeleker og bra dansing på kvelden. Kjempe bra avslutning som jeg sent vil glemme.
Turen hjem var lang. 4 timer med buss til Lisboa. Vegar og jeg orket ikke dra på et hotel for en natt. Vi sov på flyplassen, på gulvet, bak noen busker. hehe :p
Flyturen min gikk fra Lisboa til Londob og deretter London til Oslo. I Oslo sto mamma og pappa ved utgangen. Kjempe koselig å se dem igjen. Denne sommeren har vert utrulig bra. Kunne ikke blitt noe bedre. Jeg har fått alt det jeg ønsker meg <3> Takk takk<3<3<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar